Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Άρη Εμβιλά και Μπιέλ

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη τόσο τον Γιαν Εμβιλά όσο και τον Πεπ Μπιέλ.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Άρη Εμβιλά και Μπιέλ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη (2/4, 21:00) και ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Όπως αναμενόταν ο Χάμες Ροντρίγκες είναι εκτός, αφού επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την εθνική του ομάδα. Κανονικά είναι στην αποστολή ο Πεπ Μπιέλ και θα αποφασίσει ο Μίτσελ αν τον χρησιμοποιήσει. Επίσης στην αποστολή επέστρεψε και ο Γιαν Εμβιλά που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Θανάσης Ανδρούτσος, αλλά και ο Ανδρέας Ντόη. Επίσης εκτός γι' ακόμα μία φορά παρέμεινε και ο Παπέ Σισέ.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.