Ελίασον: «Πάμε στην Τούμπα να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και να κερδίσουμε»

Ο Νίκλας Ελίασον έδωσε το σύνθημα νίκης για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/4, 19.30).

Ελίασον: «Πάμε στην Τούμπα να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και να κερδίσουμε»

Η νίκη είναι ο αποκλειστικός στόχος της ΑΕΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον.

Ο εξτρέμ της «Ένωσης» μίλησε στα κανάλια Novasports για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (2/4, 19.30) και εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει με το τρίποντο στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

*** «Στη διακοπή είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε καλά, να ανακτήσουμε δυνάμεις. Ακολουθούν πολλά ματς, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή».

*** «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε ότι σε κάποια ματς δεν θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει όμως να δείξουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά και να μην χάσουμε άλλους βαθμούς».

*** «Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, θα κάνουμε μία καλή προπόνηση και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κερδίσαμε στο σπίτι μας, χάσαμε στην Τούμπα, εμείς θα πάμε να παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου και με θετική ενέργεια να επιδιώξουμε ό,τι καλύτερο».