Πουρλιοτόπουλος: «Σημαντικό ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β'»

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μίλησε για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πουρλιοτόπουλος: «Σημαντικό ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β'»

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 πριν την έναρξη του αγώνα της Β' ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ. Αναφέρθηκε στην τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο πρότζεκτ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Αν θεωρήσουμε νικητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη μεγάλη τοξικότητα, ευτυχώς στον αντίποδα υπάρχει το πρότζεκτ των Β’ ομάδων, το οποίο είναι ό,τι πιο καινοτόμο έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β, τόσο για την παραγωγική διαδικασία μας όσο και για την αναβάθμιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή»

Για την επιτυχία της Εθνικής Νέων, η οποία στελεχώνεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Πράγματι είναι πολύ ευχάριστο για εμάς και είναι εύηχο στα αυτιά μας. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, απαιτείται σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Η δική μας φιλοσοφία είναι να προετοιμάσουμε τα ταλέντα που εντοπίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές και να κλείσουμε το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και στο επαγγελματικό».