Λάρσον: «Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα, είναι αυτό που αναζητούσα»

Ο Γιάκομπ Λάρσον μίλησε για το μέλλον του στον Παναιτωλικό και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Λάρσον: «Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα, είναι αυτό που αναζητούσα»

Ο Γιάκομπ Λάρσον του Παναιτωλικού μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του και αναφέρθηκε στο μέλλον του αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά. Στην ομάδα του Αγρινίου αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού από τη Τζουγκάρντεν, ενώ υπάρχει και οψιόν μόνιμης αγοράς, η οποία θεωρείται δύσκολο να ενεργοποιηθεί.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είπε: «Ανυπομονώ για το τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι, Περνά υπέροχα στην Ελλάδα και είναι αυτό που αναζητούσα. Προσαρμόστηκα γρήγορα και μου έκανε καλό να δω μία άλλη κουλτούρα τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν ποδοσφαιριστής. Άνοιξαν οι ορίζοντές μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Λάρσον τόνισε: «Πάνω από όλα θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Θεωρώ πως είμαι περισσότερο θετικός ώστε να συνεχίσω στο εξωτερικό από ότι θεωρούσα στην αρχή, αλλά είναι δύσκολο να υποθέσω τι θα συμβεί. Δεν είναι στα χέρια μου. Έχω συμβόλαιο με την Τζουγκάρντεν».

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της Τζουγκάρντεν ο Μπόσε Άντερσον, ο οποίος τόνισε: «Τον παραχωρήσαμε δανεικό για 18 μήνες, κάτι ασυνήθιστο αλλά ήθελα να δοκιμάσει σε ένα νέο περιβάλλον. Υπάρχει οψιόν. Είτε θα την χρησιμοποιήσει (σ.σ. ο Παναιτωλικός), είτε θα επιστρέψει στην Τζουγκάρντεν είτε θα πάει κάπου αλλού. Δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση από τον Παναιτωλικό και είναι νωρίς. Ξέρουμε ότι ο Γιάκομπ περνά καλά στην Ελλάδα, αλλά και εκείνος γνωρίζει ότι ανήκει σε εμάς. Είναι 30 Μαρτίου, πολύ νωρίς και είναι αδύνατο να πω από τώρα τι θα συμβεί».