Άρης: Έτοιμος ο Μπράμπετς ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συμμετείχε στην προπόνηση του Άρη και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Τόλη Τερζή ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Άρης: Έτοιμος ο Μπράμπετς ενόψει Ολυμπιακού

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν σήμερα (30/3) οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (31/3).

Το θετικό για τον Τόλη Τερζή ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πως ο Γιακούμπ Μπράμπετς πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη και στην ουσία έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του. Κατά τα άλλα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι Πάλμα, Καμαρά, Ενκουλού και Μαζικού ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραïσκάκης» (02/04, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, περιλάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και παιχνίδι μικρού χώρου.

Οι Λουίς Πάλμα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, αναμένεται να επιστρέψουν σταδιακά μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».