Ολυμπιακός: Αυτοί «καθαρίζουν» με Πανιώνιο

Έξι παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού έχουν βάλει γκολ τα προηγούμενα χρόνια εναντίον του Πανιώνιου! Με τον Κώστα Φορτούνη να έχει τη μερίδα του λέοντος.

Ολυμπιακός: Αυτοί «καθαρίζουν» με Πανιώνιο

Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα και από αυτούς που θα παίξουν ή είναι στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα στη Νέα Σμύρνη, θα υπάρχει η ευκαιρία της πρώτης «γνωριμίας» με την ομάδα του Πανιώνιου.

Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» που όχι μόνο έχουν «παρελθόν» συμμετοχών απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά έχουν καταφέρει και να σκοράρουν εναντίον του, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει σε νίκες.

Πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Φορτούνης που έχει σκοράρει τρεις φορές εναντίον του Πανιώνιου. Το περσινό γκολ του ήταν καθοριστικό, καθώς με το πέναλτι στο τέλος έδωσε τη νίκη με 4-3 σε ένα «τρελό» ματς με τον Ολυμπιακό να προηγείται 3-1, τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει και τον Φορτούνη να δίνει τελικά το τρίποντο στην ομάδα του. Είχε βάλει γκολ και στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0, τον Αύγουστο του 2015, όπως και σε ένα ματς Κυπέλλου, στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, στο 1-1 με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, τον Οκτώβρη του 2014.

Στο 3-0 του 2015 είχε βάλει γκολ για τον Ολυμπιακού και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ στο περσινό 4-3 στη Νέα Σμύρνη είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Πάπε Σισέ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει βάλει γκολ μία φορά επί του Πανιώνιου, σε μια ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με 5-0, στις 6 Νοεμβρίου του 2010. Ο Φελίπε Πάρντο είχε σκοράρει τον Γενάρη του 2016 στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-3. Και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε «πληγώσει» τον Πανιώνιο το 2012, αλλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σκοράροντας το ένα από τα γκολ των «πράσινων» στη νίκη τους με 3-0.
Κόντρα στον Πανιώνιο έχουν παίξει και οι Φετφατζίδης, Μάνος, Κούτρης, Μασούρας, Ανδρούτσος, Νικολάου, είτε με τον Ολυμπιακό είτε με άλλες ομάδες, δίχως να σημειώσουν κάποιο τέρμα.