Ολυμπιακός: Το μεταμεσονύχτιο παιχνίδι του Μπακαμπού και η αγωνία στη μακρινή Μαυριτανία!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ο τελευταίος «ερυθρόλευκος» που θα κλείσει τον κύκλο των διεθνών του Ολυμπιακού στη μακρινή Μαυριτανία (29/3, 01.00)!

Ολυμπιακός: Το μεταμεσονύχτιο παιχνίδι του Μπακαμπού και η αγωνία στη μακρινή Μαυριτανία!

Άλλαξε πολλές φορές η ώρα του αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Μαυριτανία και το Κονγκό στην πόλη (και πρωτεύουσα της Μαυριτανίας) Νουακτσότ.

Τελικά, το ματς θα διεξαχθεί στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/3), όπερ σημαίνει ότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού θα είναι ο τελευταίος από τους ερυθρόλευκους διεθνείς που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στις Εθνικές ομάδες.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι Κονγκό - Μαυριτανία (3-1) και ευελπιστεί ότι το ίδιο θα συμβεί και απόψε, μιας και τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Το ζητούμενο φυσικά για τον Ολυμπιακό είναι να επιστρέψει υγιής από την Μαυριτανία.

To παιχνίδι θα γίνει σε ένα μικρό γήπεδο, 8 χιλιάδων θέσεων και το οποίο δεν θεωρείται από τα καλύτερα της Αφρικής, ενώ εμφανίζεται σε διαδικτυακά ρεπορτάζ να έχει τεχνητό χλοοτάπητα.

Ο Μίτσελ λοιπόν θα περιμένει με αγωνία και ανυπομονησία να ολοκληρωθεί αναίμακτα το συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Μπακαμπού, έτσι ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ.