ΠΑΟΚ: Καθαρές οι εξετάσεις του Κουλιεράκη

Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις του Κώστα Κουλιεράκη μετά τις ενοχλήσεις που είχε.

ΠΑΟΚ: Καθαρές οι εξετάσεις του Κουλιεράκη

Ο Κώστας Κουλιεράκης ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της «γαλανόλευκης», ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Αγωνιστική εβδομάδα για παίκτες και τεχνικό επιτελείο που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προπόνηση της Δευτέρας (27.03) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησαν ασκήσεις πάνω στον τομέα της τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στις προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας. Ο νεαρός στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που ήταν καθαρές, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Οι Λευτέρης Λύρατζης , Ίνγκι Ίνγκασον και Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Τρίτη (28.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».