Γκαγκάτσης: «Αυτοπροτάθηκε διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, να παραπεμφθεί από την ΟΥΕΦΑ»!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για τη συνάντηση των «6» στα γραφεία της ΕΠΟ και για το μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό ο Στιβ Μπένετ και το έδειξε σε όλους.

Γκαγκάτσης: «Αυτοπροτάθηκε διαιτητής για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, να παραπεμφθεί από την ΟΥΕΦΑ»!

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλυψε ότι ο Στιβ Μπένετ δέχτηκε μήνυμα από διαιτητή για να σφυρίξει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την Τετάρτη 5 Απριλίου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «σοκαριστική» την αποκάλυψη του αρχιδιαιτητή.

Συγκεκριμένα είπε:

*** «Μετά από μια τετραώρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε πως παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε, εκφράζουμε τη στήριξη μας στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εξέφρασε την άποψη πως ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξέρουν διαιτητές είναι η ΚΕΔ».

*** «Είχαμε μια σοκαριστική καταγγελία/αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ που μας έδειξε μήνυμα από ξένο διαιτητή, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στο παιχνίδι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Ο κ. Μπένετ είπε πως έχει βρει διαιτητές, αλλά ο συγκεκριμένος ζήτησε να αλλάξουν οι διαιτητές και ρώτησε τι εθνικότητας είναι οι διαιτητές που έχει βρει ο κ. Μπένετ».

*** «Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει ως το τέλος και πως γίνεται ένας διαιτητής να αυτοπροτείνεται να διατητεύσει ένα παιχνίδι. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί. Να φτάσει ως το τέλος, να παραπεμφεί παραδειγματικά και από την UEFA».

*** «Ο κ. Μπένετ μας έδειξε το μήνυμα στην οθόνη πως μόνος του κάλεσε τον κ. Μπένετ και ζήτησε να διατητεύσει. Έχετε ακούσει ποτέ ξανά να αυτοπροτείνεται διαιτητής;».

*** «Στο σημείο που συμφωνήσαμε για τους ορισμούς να οριστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και ή το δυνατόν elite στα ματς του big-4. Η επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι από 25-26 elite να διαιτητεύσουν τα επόμενα ντέρμπι. Μια επιστολή που θα μπορούσε να υπογράψει ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ και οι τέσσερις ιδιοκτήτες και να σταλεί στον κ. Τσέφεριν για να έρθουν καλύτεροι διαιτητές. Δεν επετεύχθη αυτή η συμφωνία».

*** «Εμείς είμαστε σύλλογος και εκπροσωπούμασταν οι έξι σύλλογοι των playoffs. Δεν μπορούμε εμείς να διαλέγουμε διαιτητές».

*** «Και ο κ. Κλάτενμπεργκ πέρυσι έκανε τον προγραμματισμό για όλο το μήνα. Αυτό είναι θέμα του κ. Μπένετ δεν είναι δικό μου».

*** «Και οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα, φυσιολογικό δεν είναι; Το θέλουμε και εννοείται πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο αγωνιστικά. Δεν τσακωνόμασταν όπως το αναφέρατε».