Η κρίσιμη συνάντηση με τον Μπένετ και ποιοι θα δώσουν το παρών

Τη Δευτέρα (27/3) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των προέδρων των ομάδων που συμμετέχουν στα play off με τον Στιβ Μπένετ.

Η κρίσιμη συνάντηση με τον Μπένετ και ποιοι θα δώσουν το παρών

Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, όμως, μπαίνουμε σε μία εβδομάδα που ετοιμαζόμαστε για την επανέναρξη και στη Super League τα φετινά play off κόβουν την ανάσα με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Για τη Δευτέρα (27/3, 12:00) είναι προγραμματισμένη συνάντηση του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ με εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Όλες αυτές τις ημέρες οι τόνοι έχουν ανέβει και οι ιδιοκτήτες και πρόεδροι των κλαμπ αναμένεται να θέσουν ενώπιον του αρχιδιαιτητή όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει για τη διαιτησία και ειδικά μετά την πρώτη αγωνιστική της διαδικασίας των play off.

Σε αυτή τη συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ θα δώσει το παρών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει την πρόθεση να βρεθεί στην κρίσιμη συνάντηση με τον Στιβ Μπένετ, εκτός φυσικά αν αλλάξει κάτι το πρωί της Δευτέρας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» το έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα παρευρεθεί στην κουβέντα με τον Στιβ Μπένετ. Εκ μέρους του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης είναι πολύ πιθανό να παραστεί και ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή η ενημέρωση υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μένει να φανεί αν θα γίνει πραγματικότητα.

Κανονικά τελικά θα δώσει το παρών ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενώ τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης, αφού ο Θόδωρος Καρυπίδης απουσιάζει στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.