Ολυμπιακός: Γκερέρο, Λάζαρος και ίσως Μιράντα για 11άδα!

Για 3-4 αλλαγές πάει ο Πέδρο Μαρτίνς στο δευτεριάτικο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, στην πρώτη έξοδο των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Γκερέρο, Λάζαρος και ίσως Μιράντα για 11άδα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε ακόμη μια προπόνηση δεν θέλησε να δώσει στο… πιάτο την ενδεκάδα στους παίκτες. Ίσως δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, αφού και ενόψει του δευτεριάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έχει προγραμματίσει μία πρωινή προπόνηση που περισσότερο παραπέμπει σε χαλάρωμα.

Παρόλα αυτά, από τα λίγα που άφησαν να εννοηθούν στο κυριακάτικο πρόγραμμα, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να προσανατολίζεται σε 3-4 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπέτις.

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Επίσης, η αίσθηση που επικρατεί στον Ρέντη είναι ότι ο Νάτχο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, είτε στη θέση του Μπουχαλάκη, είτε του Καμαρά.

Υπάρχει όμως και το σενάριο να πάει και για αλλαγή στο κέντρο της άμυνας. Σαν να «φωτογράφισε» επιστροφή Μιράντα στην ενδεκάδα. Το τοπίο ωστόσο θα ξεκαθαρίσει το πρωί της Δευτέρας που θα τους ξαναβγάλει στο γήπεδο ο Μαρτίνς για ένα χαλάρωμα.