Μπακασέτας: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα!»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν «πολύ καλύτερη» του ΠΑΟΚ, που απλώς ήταν περισσότερο αποτελεσματικός...

Μπακασέτας: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα!»

Τη δική του άποψη σχετικά με το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε στην κάμερα της Nova ο Τάσος Μπακασέτας. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης τόνισε ότι οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και όχι καλύτεροι, αναφέρθηκε στο στιγμιότυπο με τους παίκτες να αγκαλιάζονται, μετά την λήξη του αγώνα, ενώ άφησε και τη... σπόντα του για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρώτο γκολ και το λάθος του Λαμπρόπουλου: «Γίνονται λάθη, δεν γίνεται να πέσουμε πάνω στον Βασίλη (σ. Λαμπρόπουλο). Σήμερα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα, όχι η καλύτερη. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και χάσαμε το παιχνίδι».

Για τις εικόνες με τους παίκτες των δύο ομάδων να αγκαλιάζονται: «Είχαν ειπωθεί πολλά πέρυσι, που δεν μου άρεσαν. Ποδόσφαιρο ωστόσο είναι αυτό που είδαμε σήμερα, αγκαλιές στο τέλος και συγχαρητήρια. Την περασμένη χρονιά το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε στον πάτο, αυτές οι εικόνες του κάνουν καλό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε πολλά και διάφορα πέρυσι, όμως σήμερα υπήρχαν εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε».