Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά φεύγει από τη Ρόμα, αλλά δύσκολα θα παραμείνει Πειραιά

Η Ρόμα δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Μαντί Καμαρά και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να… ξαναφύγει κατά πάσα πιθανότητα. 

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά φεύγει από τη Ρόμα, αλλά δύσκολα θα παραμείνει Πειραιά

Ο Μαντί Καμαρά δοκίμασε την τύχη του στη Serie A. Έως και τη διακοπή του Μουντιάλ ο Ζοσέ Μουρίνιο του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Ρόμα, αλλά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Αφρικανός.

Πριν από λίγες μέρες οι Ιταλοί έγραψαν ότι η Ρόμα δεν πρόκειται να τον κρατήσει στην «Αιώνια Πόλη» και πως σκοπεύει να τον δώσει πίσω στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής: Ο Μαντί Καμαρά δεν έχει κρύψει ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Αυτό φάνηκε κιόλας από το γεγονός ότι έφυγε άρον-άρον για Ρόμα και μάλιστα με τη μορφή δανεισμού, από τη στιγμή κιόλας που δεν βρέθηκε ομάδα να ικανοποιήσει τα οικονομικά «θέλω» των Πειραιωτών.

Ο Αφρικανός χαφ αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά το ερώτημα δεν είναι αν θα ακολουθήσει την προετοιμασία (σ.σ. λογικά θα την ακολουθήσει). Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μαντί Καμαρά έδειξε το προηγούμενο διάστημα ότι τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα τοπ πρωτάθλημα. Βέβαια, για να φύγει θα πρέπει να ικανοποιηθεί και ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, βάσει των όσων έχει αφήσει να εννοηθούν ο 26χρονος μέσος από την Γουινέα, θα κοιτάξει να ψαχτεί με τον μάνατζέρ του για να βρεθεί μία ομάδα και να δελεάσει τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει.

Το περασμένο καλοκαίρι ο δανεισμός του παιζόταν ανάμεσα σε Ρόμα και Μόντσα. Ο Φρανσουά Μοντέστο που έχει επιτελικό πόστο στη Μόντσα και γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά τον Καμαρά, είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί και το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ναι μεν ο Μαντί θα πρέπει να γυρίσει το καλοκαίρι, αλλά η επιστροφή του μοιάζει περισσότερο τυπική, μιας και στο μυαλό του πάντοτε στριφογυρίζει η ιδέα να μετακομίσει σε κορυφαία Λίγκα. Έχουμε όμως καιρό για να τα συζητήσουμε όλα αυτά. Ας γυρίσει πρώτα από την Ρώμη και ακολούθως θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις.