ΠΑΟΚ-Φαρούλ 3-0: Φιλική νίκη με νέα πρόσωπα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 3-0 της Φαρούλ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ-Φαρούλ 3-0: Φιλική νίκη με νέα πρόσωπα

Φιλικό παιχνίδι με τη Φαρούλ του Γκεόργκι Χάτζι έπαιξε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με σκορ 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής.

Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί και Σοάρες έπαιξαν βασικοί στο φιλικό ματς με τους Ρουμάνους. Στην επανάληψη έπαιξαν κυρίως παιδιά από τον ΠΑΟΚ Β' που ήθελε να τα τσεκάρει ο Λουτσέσκου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 35' Νάρεϊ και Τόμας συνδυάστηκαν ωραία και ο Ισπανός έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και είχε όρεξη και διάθεση κάτι που βγήκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να πετύχει ακόμα δύο γκολ και να επικρατήσει με 3-0. Το 2-0 έκανε στο 87' ο Μπράντονιτς και στο 90+1 ο Γκορτεζιάνι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κάργας, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβάμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Νάρεϊ, ΤάΪσον, Μπράντον Τόμας.

Έπαιξαν και οι: Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μορικέλι, Τσαούσης, Γιαξής, Αντρέ Ρικάρντο, Μπράντονιτς, Γκορτεζιάνι.

Φαρούλ (Γκεόργκι Χάτζι): Μπουζμπούκι, Λάριε, Σίρμπου, Γκρόσου, Γκουστάβο, Ντουκουρέ, Κάσαπ, Νεντέλκου, Ποπέσκου, Μόραρ, Ματέους.