ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: Πρίγιοβιτς όπως Ζλάταν

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «σκότωσε» την ΑΕΚ σημειώνοντας τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ (2-0) στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: Πρίγιοβιτς όπως Ζλάταν

Με δύο τρομερά γκολ ο Σέρβος σέντερ φορ υπέγραψε τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0 επί της ΑΕΚ. Η άμυνα της ΑΕΚ έκανε το λάθος να αφήσει μόνο του δύο φορές τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο και το πλήρωσε ακριβά.

Μπορεί να θεωρηθεί ασέβεια, αλλά ο Σέρβος στράικερ πέτυχε δύο γκολ σαν αυτά που σκοράρει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε ένα παιχνίδι που όλοι στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν τη νίκη ζήτημα τιμής, για όσα έγιναν στο παιχνίδι της περσινής σεζόν.

Ένα λάθος από τον Λαμπρόπουλο που του σέρβιρε την μπάλα κι ένα ακόμη στο δεύτερο ημίχρονο από Λαμπρόπουλο – Οικονόμου έδωσε στον Σέρβο την ευκαιρία να χτυπήσει δυο φορές.

Η ΑΕΚ που πήγε στην Τούμπα έχοντας απόρθητη την εστία της. προσπάθησε από νωρίς να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ, είχε δύο δοκάρια με τον Λιβάγια και τον Μπακασέτα αλλά στο τέλος έφυγε ηττημένη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

Σκόρερ: 29'-59' Πρίγιοβιτς

Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλαδία)

Κάρτες: Μαουρίσιο, Μάνταλος, Ζαμπά,

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια – Κάνιας, Μαουρίσιο – Λημνιός (75’ Ζαμπά ), Πέλκας (81’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (89’ Βέρνμπλουμ), Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (64’ Κλωναρίδης), Σιμόες - Μπακασέτας, Λιβάγια, Μάνταλος - Πόνσε (70’ Γκάλο)