Ολυμπιακός: Η αλήθεια για το συμβόλαιο του Πασχαλάκη στο ΦΩΣ από τις 23/3

Τι ισχύει με το συμβόλαιο με του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον Ολυμπιακό. Το ΦΩΣ σας είχε γράψει από την Πέμπτη (23/3) ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για το συμβόλαιο του Πασχαλάκη στο ΦΩΣ από τις 23/3

Ορισμένα δημοσιεύματα του Σαββάτου (25/3) αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όχι 1+1, όπως είχε αρχικά γίνει γνωστό.

Το ΦΩΣ σας είχε αποκαλύψει αυτή την εξέλιξη στο φύλλο της 23ης Μαρτίου με το σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Στασινόπουλου.

Συγκεκριμένα, το ΦΩΣ αναφέρει: «Ο Πασχαλάκης που έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Για τον Έλληνα γκολκίπερ υπήρχε η φημολογία ότι έχει υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» για 1+1 χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε το κλαμπ αλλά ούτε και ο ίδιος έχουν το άγχος του συμβολαίου για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης τον περασμένο Σεπτέμβριο έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι και ο ίδιος είναι εξασφαλισμένος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και ο σύλλογος δεν μπαίνει στη διαδικασία συζήτησης. Έτσι ο Πασχαλάκης θα είναι η κολόνα του Ολυμπιακού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το αν θα υπάρξει αναπροσαρμογή είναι μία άλλη κουβέντα που αυτήν τη στιγμή δεν απασχολεί καμία από τις δύο πλευρές».