Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μίτσελ για Σαμασέκου

Οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει από τον Γιαν Εμβιλά και ο Μίτσελ εύχεται ο Ντιαντιέ Σαμασέκου να γυρίσει απολύτως υγιής από τις υποχρεώσεις του στο Μάλι.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μίτσελ για Σαμασέκου

Ο Γιαν Εμβιλά δίνει μάχη με τον χρόνο και κυρίως με τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα μήνα, ώστε να καταφέρει να παίξει με τον Άρη την επόμενη Κυριακή (2/4). Οι πιθανότητες για τον Γάλλο είναι συντριπτικά εναντίον του και ο ρεαλιστικός στόχος είναι να το παλέψει για ΠΑΟΚ (5/4), δίχως αυτό να σημαίνει κιόλας ότι θα καταφέρει να παίξει.

Ο Μίτσελ λοιπόν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για έναν ακόμη λόγο. Ναι μεν περιμένει την επιστροφή του Εμβιλά στις προπονήσεις (σ.σ. προς το παρόν πονάει και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει), αλλά την ίδια στιγμή αγωνιά και για τον Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Ο Αφρικανός χαφ έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα του Μάλι, με την οποία θα δώσει απόψε (24/3, 21.00) το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα κόντρα στην Γκάμπια.

Ο δεύτερος αγώνας με την Γκάμπια είναι την προσεχή Τρίτη (28/3).

Ο Μίτσελ, που θα δώσει ρεπό στους παίκτες του το Σαββατοκύριακο (25-26/3), θα κοιτάξει από αρχές της επόμενης εβδομάδας να καταστρώνει τα πλάνα του για τον Άρη, στα οποία εκτός απροόπτου δνε θα βρίσκεται ο Εμβιλά.

Οπότε, το βάρος θα πέσει ξανά στον Σαμασέκου, με την ελπίδα ότι θα γυρίσει υγιής από τις υποχρεώσεις του στο Μάλι, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Δεν έχει και άλλες επιλογές άλλωστε ο Μίτσελ, εφόσον δεν τα καταφέρει ο Εμβιλά.

Η τρίτη επιλογή είναι να παίξει σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Χουάνγκ με τον Κασάμι δίπλα ή ο Χουάνγκ να περάσει «8άρι» και κόφτης ο Ντόη ή ο Ρέτσος.

Για αυτό το λόγο ο Μίτσελ έχει «σημαδέψει» τα παιχνίδια που θα δώσει ο Σαμασέκου με το Μάλι.