ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για την ΑΕΚ ο Ίνγκασον

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Ίνγκασον που «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για την ΑΕΚ ο Ίνγκασον

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Φαρούλ Κονστάντζα προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ετοιμάζει τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Ο Ίνγκασον και πάλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και κάνει μεγάλη προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εκτός από τον Ισλανδό ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νάσμπεργκ και ο Λύρατζης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα, κεκλεισμένων των θυρών το απόγευμα του Σαββάτου (25.03) στις 18:00 την Φαρούλ Κονστάντζα για έναν δυνατό προπονητικό φιλικό. Η προπόνηση της Παρασκευής (24.03) στην Νέα Μεσημβρία ήταν μία τακτική προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες όλα όσα θέλει να βγάλουν στο γήπεδο κόντρα στη ρουμάνικη ομάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και ιδέες ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (24.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε είχαμε οικογενειακό διπλό.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Λευτέρης Λύρατζης και Ίβαν Νάσμπεργκ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο»