Προσινέτσκι: «Ήμουν στην Ελλάδα και μίλησα με τον Άρη»

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι μίλησε για τις επαφές που είχε με τον Άρη και το γεγονός πως περιμένει την απάντηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Προσινέτσκι: «Ήμουν στην Ελλάδα και μίλησα με τον Άρη»

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και έχει χτυπήσει την πόρτα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι. Συγκεκριμένα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα φέρεται να έχει κάνει επαφές με τον Κροάτη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Προσινέτσκι μίλησε στην ιστοσελίδα «sportklub.n1info.hr» και τόνισε πως πράγματι υπήρξε επαφή με τον Άρη και περιμένει την απάντηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι», είπε ο Κροάτης προπονητής.

Στη συνέχεια έδωσε και λεπτομέρειες λέγοντας: «Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023».