Ας κάνουν σύσκεψη μετά τα playoffs

Ο Στιβ Μπένετ θυμήθηκε να συγκαλέσει σύσκεψη παραγόντων για τα playoffs ή έστω τον υποχρέωσαν. Για να πει (φτου κι από την αρχή) ότι δεν μπορεί να βρει καλούς ξένους.

Ας κάνουν σύσκεψη μετά τα playoffs

Με στόμφο διαφημίζεται εν μέσω ανακοινώσεων για συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν ή για μαύρες γραβάτες και άλλα… ποδοσφαιρικά η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Στιβ Μπένετ με τους παράγοντες των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα playoffs. Αυτά που ξεκίνησαν με τον γνωστό… εντυπωσιακό από πλευράς διαιτησίας τρόπο. Κι αυτά που σύμφωνα με πολλές δημόσιες τοποθετήσεις δεν… προβλέπεται να τελειώσουν, εκτός αν ο... Κασναφέρης βγάλει μαλλιά, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Metropolis.

Η σύσκεψη, λοιπόν, την οποία συγκάλεσε ο Μπένετ κατόπιν εισήγησης Μπαλτάκου, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε, θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (27/3) και φυσικά κανείς δεν ξέρει ποιος θα παραστεί και ποιος όχι. Ή μάλλον όλοι φαντάζονται. Θα μπορούσε αυτή η σύσκεψη να γίνει και μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όχι τόσο… νωρίς.

Ο Μπένετ δεχόταν συνεχώς αιτήματα από τη Σούπερ Λιγκ για να συζητήσουν ενόψει των play offs και την έλευση top class ξένων διαιτητών, αλλά σύμφωνα με ανακοινώσεις της λίγκας δεν τους δέχτηκε ποτέ. Με μεγάλο… ενδιαφέρον, λοιπόν, αναμένεται η σύσκεψη για να ειπωθεί εκ μέρους της ΚΕΔ ότι είτε οι καλοί ξένοι δεν θέλουν να έρθουν, είτε έπαιρναν λίγα, είτε (τώρα που παίρνουν πολλά) δεν υπάρχουν διαθέσιμοι. Εκτός αν βρεθεί και κάτι άλλο στην αστείρευτη εξήγηση των ανεξήγητων.

Της πλάκας θα είναι αυτή η σύσκεψη. Όπως της πλάκας είναι γενικότερα η κατάσταση στο συναρπαστικότερο (να το χαιρόμαστε) πρωτάθλημα. Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι ορισμοί της 2ης αγωνιστικής. Και μετά της 3ης. Και πάει λέγοντας. Μέχρι να τελειώσουν τα play offs υπό την εξαίρετη διαιτητική αιγίδα της ομοσπονδίας και μέχρι να βγάλει μαλλιά ο Κασναφέρης.