Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0: Εκτελεστής Γιέντρισεκ

Με δυο γκολ του Έρικ Γιέντρισεκ και ένα στο τέλος του Κοβάσεβιτς η Ξάνθη βύθισε τον ΟΦΗ με 3-0.

Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0: Εκτελεστής Γιέντρισεκ

Η Ξάνθη νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ (3-0) στα Πηγάδια με την ομάδα της Θράκης να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα ο ΟΦΗ αγνοεί ακόμα τη νίκη καθώς έχει μια ισοπαλία και τρεις (συνεχόμενες) ήττες μετά από τέσσερα ματς στη σούπερ λίγκα.

Δεν χωρά αμφιβολία πως όσο η Ξάνθη έχει σ’ αυτή την φόρμα τον Έρικ Γέντρισεκ δεν έχει να… φοβάται τίποτα καθώς ο Σλοβάκος σέντερ φορ ήταν ξανά όλα τα λεφτά για την ομάδα της Θράκης.

Ο έμπειρος επιθετικός φανέρωσε και στο σημερινό ματς τις εκτελεστικές του δυνατότητες καθώς πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι έβαλε τις γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.

Ο Γιέντρισεκ σημείωσε το πρώτο γκολ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεσε κόρνερ ενώ στο δεύτερο πέρασε και τον τερματοφύλακα Σωτηρίου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κοβάσεβιτς με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ


Γήπεδο Ξάνθη Arena
Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0
Σκόρερ: 28΄, 40΄ Γιέντρισεκ, 87΄ Κοβάσεβιτς
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κάρτες: 24' Λισγάρας, 56' Κοβάτσεβιτς, 63' Καμαρά - 43' Αραβίδης, 64' Βουό
Συνθέσεις:
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Σαρπόνγκ (80’ Κάστρο), Καμαρά, Κίκε (61’ Ντε Λούκας), Σοφιάν, Κοβάσεβιτς, Γέντρισεκ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτσιανικούλης (68’ Νέιρα), Βουό, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Παπάζογλου (9’ Κομεσίδης, 46’ Νάστος), Μεγιάδο, Ποτουρίδης.