Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς δεν ξανασφυρίζει σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος

Εξαιτίας των αποφάσεών του στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0, ο Μαυροβούνιος ρέφερι Νίκολα Νταμπάνοβιτς δεν θα οριστεί ξανά σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς δεν ξανασφυρίζει σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς με τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0 προκάλεσε ένα σωρό αντιδράσεις, ανακοινώσεις και ποσταρίσματα κυρίως των ανθρώπων του «τριφυλλιού» και δευτερευόντως των ανθρώπων του «Δικεφάλου». Όχι άδικα βεβαίως, καθώς υπάρχουν εξόφθαλμες αποφάσεις που έπρεπε να πάρει και δεν πήρε!

Η έκθεση του παρατηρητή φαίνεται πώς «αδειάζει» τον Μαυροβούνιο διαιτητή και όλα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να ξαναέρθει στη χώρα μας, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Σίγουρα περισσότερα θα γίνουν γνωστά στη συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα (27/3) ανάμεσα στον Άγγλο αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και τους προέδρους ή εκπροσώπους των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

Ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Νταμπάνοβιτς «κόβεται» από την ΚΕΔ ενόψει των υπόλοιπων αγωνιστικών των πλέι οφ.