Κασναφέρης: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα Play Off»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για τη διαιτησία, τη διαδικασία των πλέι οφ και τους ξένους ρέφερι.

Κασναφέρης: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα Play Off»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης, με τον παλαίμαχο διαιτητή και πρώην τεχνικό διευθυντή της Λαμίας να μιλάει για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά ανέφερε για το αν θα ολοκληρωθούν τα Play - Off: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα Play Off. Κάθε ημέρα έχει και μία έκπληξη, είναι τραγέλαφος όλο αυτό που συμβαίνει και στην πάνω αλλά και την κάτω κατηγορία. Εγώ προσωπικά δεν έχω ζήσει τέτοια τοξικότητα, υπάρχει ανυπαρξία των θεσμικών παραγόντων και ο καθένας τραβάει το σχοινί χωρίς να τους νοιάζει για τους άλλους».

Για τους ξένους διαιτητές, υπογράμμισε: «Όλοι οι άλλοι δεν μας κάνουν, θέλουν ελίτ από έξι χώρες, μιλάμε για παραλογισμό στον ύψιστο βαθμό. Ποιοι είμαστε και να το απαιτήσουμε σε μία χώρα... μπανανία. Δηλαδή τι θα κάνουμε όταν οι ομάδες μας θα παίξουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Θα ζητούν από την UEFA να βάλει μόνο από έξι χώρες; Αντί να καθίσουμε κάτω και να βρεθεί μία φόρμουλα λέμε όχι, θα γίνει αυτό που θέλουμε εμείς και φταίνε και οι Έλληνες διαιτητές που θα πρέπει να πούνε, ''δεν μας θέλετε; δεν παίζουμε ούτε στα play out'', έτσι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ελληνική διαιτησία. Επίσης νοιάζει μόνο τους μεγάλους να υπάρχουν ξένοι στα Play - Off λες και οι ομάδες που παίζουν για τον υποβιβασμό δεν έχουν αξία.

Μπορεί ο Σιδηρόπουλος να πάει στο Euro 2024 και να τον βάζουν να παίξει Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης και να μην τον βάζουν στα ντέρμπι;».

Για τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς που βρέθηκε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν τραγικός, δεν ήξερε τι ήθελε να αποδώσει, ας πούμε στην τελευταία φάση προσπαθούσε να βρει πέναλτι. Φαινόταν να τα έχει χαμένα και ήταν ανεπαρκής για αυτό το επίπεδο. Τώρα τι έγινε που πήρε κακή βαθμολογία, πήρε 4.500 ευρώ και επέστρεψε στο Μαυροβούνιο».