Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χάμες και η συνύπαρξη με τον Φορτούνη

Χαμόγελα στην Κολομβία για την επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος συνυπήρξε αρκετά καλά με τον Κώστα Φορτούνη.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χάμες και η συνύπαρξη με τον Φορτούνη

Στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας ο Χάμες Ροντρίγκες είχε φτάσει ένα βήμα πριν την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η αλλαγή του δεν έγινε ποτέ, διότι τον πρόλαβε η αποβολή του Πεπ Μπιέλ.

Στον Βόλο, όμως, ο Κολομβιανός επέστρεψε κανονικά στη δράση και έπαιξε βασικός μετά από ένα και επιπλέον μήνα. Η είδηση της επιστροφής του Χάμες είναι πολύ σημαντική και στην πατρίδα του απασχόλησε πολύ τα Μέσα. Πρόκειται για έναν παίκτη που τα Μέσα παρακολουθούν πολύ στενά το τι κάνει στην Ελλάδα.

Έτσι το γεγονός πως έπαιξε για 65 λεπτά στον Βόλο και μάλιστα «χρεώθηκε» την ασίστ στο γκολ του Μπακαμπού είναι αρκετό για να φιλοξενηθούν πολλά ρεπορτάζ για τον 31χρονο σταρ. Οι συμπατριώτες του στέκονται πολύ στην επιστροφή του και πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός. Ο Χάμες είχε ποσοστό 90% σε εύστοχες πάσες στον αγώνα με τον Βόλο.

Για τους Κολομβιανούς είναι πολύ σημαντικό ότι ο παίκτης γύρισε και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τους αγώνες της εθνικής τους ομάδας. Θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή για τα φιλικά με τη Νότια Κορέα την Παρασκευή (24/3) και με την Ιαπωνία την Τρίτη (28/3).

Εκτός από τους Κολομβιανούς, όμως, με χαμόγελα υποδέχτηκε την επιστροφή του και ο Μίτσελ, αφού τώρα που η μπάλα… καίει θα έχει έναν ακόμα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή στη διάθεση του. Και το ζήτημα για τον κόουτς είναι και αυτός να γυρίσει από την εθνική του ομάδα υγιής.

Η συνύπαρξη του με τον Κώστα Φορτούνη, πάντως ήταν αρκετά καλή. Μετά από πολύ καιρό οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στην ίδια ενδεκάδα και τα πήγαν πολύ καλά. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Χάμες έχει αφήσει τις εκτελέσεις όλων των στατικών φάσεων στον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Παρά το γεγονός ότι παίκτης της αξίας του Κολομβιανού τέτοιες στιγμές τις διεκδικούν εκείνος άφησε χώρο στον Φορτούνη.