Μαρινάκης για Μπαλτάκο: «Ψεύδεται ασύστολα»

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε νέα δήλωση με αφορμή τη διάψευση του Τάκη Μπαλτάκου πως απειλήθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μαρινάκης για Μπαλτάκο: «Ψεύδεται ασύστολα»

Σε επιστολή που είχε στείλει το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλες τις ομάδες της Super League είχε επισημάνει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έχει δεχτεί απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στη συνέχεια ο επικεφαλής της ομοσπονδίας αρνήθηκε πως έχει απειληθεί από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ για να έρθει και νέα απάντηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως πρόεδρος της Super League.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρει:

«Δυστυχώς υπάρχει και πιο κάτω.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε από ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο…

Ο κύριος Μπαλτάκος ψεύδεται ασύστολα και χωρίς αιδώ προφανώς πνιγμένος από το φόβο του.

Μόνο που πέρα από τους μάρτυρες που υπήρχαν εκεί, υπάρχουν τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο ανώτατο επίπεδο, το πρώτο 14:01 και ακολούθησαν και άλλα, επειδή ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι λόγω των απειλών θέλει αστυνομικό για αντιπαρακολούθηση σε μέλη της οικογένειας του.

Και ζήτησε εκτός από εκείνον, ως Πρόεδρο της ΕΠΟ να ζητηθεί αυτό και από εμένα, ως Πρόεδρο της Super League και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ.

Πράγματι έγινε επικοινωνία μέσα από το γραφείο του κ. Μπαλτάκου και ζητήθηκε αν είναι εφικτό να δοθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (ως θεσμό και όχι ως πρόσωπο) που απειλείται, αστυνομική φύλαξη».