Παπασταθόπουλος: Τα 'χει... 400

Τις 400 συμμετοχές στα Εθνικά πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί συμπλήρωσε στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Παπασταθόπουλος: Τα 'χει... 400

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Βόλο εκτός έδρας και πλησίασε στους 3 βαθμούς από την πρώτη θέση της Super League. Στην αναμέτρηση αυτή ωστόσο ήταν... ορόσημο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αυτό, διότι ο αρχηγός των πρωταθλητών συμπλήρωσε τις 400 συμμετοχές στα Εθνικά Πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του! Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης έχει αγωνιστεί 58 φορές στην Super League με τον Ολυμπιακό και άλλες 42 με την φανέλα της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Παπασταθόπουλος μετρά 56 εμφανίσεις στην Serie A (51 με την Τζένοα, 5 με την Μίλαν), 189 στην Bundesliga (59 με την Βέρντερ, 130 με την Ντόρτμουντ), 44 στην Premier League με την Άρσεναλ και 11 στην Super League 2 με την Νίκη Βόλου όπου είχε αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από τη Ένωση.

Συνολικά στην καριέρα του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετρά 551 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο με απολογισμό 25 γκολ και 9 ασίστ ενώ έχει καταγράψει άλλες 90 συμμετοχές και 3 γκολ με την Εθνική Ελλάδος.