Συνεχίζει να βγάζει τον Άμραμπατ ο Αλμέιδα αντί οι διαιτητές

Για δεύτερο σερί ντέρμπι ο Νορντίν Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί και ο Ματίας Αλμέιδα τον αντικαθιστά για να τον προστατεύσει. 

Συνεχίζει να βγάζει τον Άμραμπατ ο Αλμέιδα αντί οι διαιτητές

Στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ο Νορντίν Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Ρέαμπτσιουκ. Ο Ιταλός ρέφερι δεν τον είχε τιμωρήσει αν και το περιστατικό είχε γίνει μπροστά στα μάτια του. Λίγο αργότερα, ο Αλμέιδα απέσυρε στον πάγκο τον Μαροκινό επιθετικό παρόλο που η ομάδα του έχανε ήδη με 2-0.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Μαυροβούνιος διαιτητής δύο φορές χαρίστηκε στον Άμραμπατ για δεύτερη κίτρινη (ειδικά η φάση με το χέρι ήταν εξόφθαλμη) και πάλι ο Ματίας Αλμέιδα υποχρεώθηκε να πάει σε πρόωρη αντικατάσταση του παίκτη του, καθώς ο Άμραμπατ δεν βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι βασικός στο επόμενο ματς της ΑΕΚ ο Άμραμπατ δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει, γιατί δεν μπορεί να βρίσκονται συνεχώς διαιτητές να... προλαβαίνουν τον προπονητή της «Ένωσης»