ΠΑΟΚ: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του Αντρίγια Ζίφκοβιτς μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». 

ΠΑΟΚ: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος, επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στα playoffs.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, ο «χρυσός» σκόρερ του δεύτερου τέρματος του «Δικεφάλου του Βορρά», Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στάθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτή είναι η πραγματική δυναμική της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν όμως πολύ καλά προετοιμασμένοι και δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι... Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι!».

Για την αντίδραση της ομάδας του: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη και αυτήν την εικόνα θέλουμε να δείχνουμε. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε να εκπροσωπούμε, που κυριαρχεί και τα δίνει όλα για τη νίκη».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια: «Ότι δεν υπάρχει λόγος να μην παίζουμε καλά, δεν είναι δυνατόν, έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που δεν είσαι καλός αλλά το σημαντικό είναι ότι φτάσαμε στη νίκη».