Λουτσέσκου: «Ελπίζω και οι ομάδες από την Αθήνα να συναντήσουν την ίδια ατμόσφαιρα»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη νίκη και στην ατμόσφαιρα που συνάντησε η ομάδα του στο Χαριλάου.

Λουτσέσκου: «Ελπίζω και οι ομάδες από την Αθήνα να συναντήσουν την ίδια ατμόσφαιρα»

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε σε όλα όσα έκανε η ομάδα του για να φύγει με το τρίποντο από το Χαριλάου, αλλά και στην ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε με τον γνωστό μας τρόπο, να κυριαρχήσουμε. Δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε. Δεχτήκαμε το γκολ από μία ενέργεια του Πάλμα και από εκείνο το σημείο προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε. Πάλι όμως κάτι μας έλειπε. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με καλύτερη την εικόνα του Άρη σε σχέση με τη δική μας. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γυρίζοντας το ματς. Πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς με τα προβλήματα που είχαμε και σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα που είχαμε.

Για την ατμόσφαιρα: «Υπήρχε... τρελή πίεση και ατμόσφαιρα. Ελπίζω και οι ομάδες που θα έρθουν εδώ από την Αθήνα να αντιμετωπίσουν την ίδια ατμόσφαιρα».

Για την αποβολή του: «Μου είπαν ότι έκανα μια χειρονομία πετώντας κάτι στην εξέδρα, αλλά αυτό είναι ψέματα. Πήρα απλά ένα αντικείμενο για να το πετάξω προς τα πίσω, αλλά αυτό είπε ο VAR στον διαιτητή. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά συνήθως αυτός που υποφέρει είναι το ποδόσφαιρο».