Το πρώτο γκολ του Αγκιμπού και η τρομερή σύμπτωση με τον Ιωνικό (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου και μάλιστα μετά από 405 ημέρες μετά το τελευταίο που είχε σημειώσει στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ του Αγκιμπού και η τρομερή σύμπτωση με τον Ιωνικό (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο και μέχρι τώρα είναι αλήθεια ότι δεν είχε καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του. Ο Αφρικανός άσος, ωστόσο κατάφερε στην πρεμιέρα των play out να πετύχει και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα ο Αγκιμπού άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης κάνοντας σεφτέ και στο φετινό πρωτάθλημα. Για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό αυτό είναι το δεύτερο γκολ τη φετινή σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Είχε σκοράρει στα προκριματικά του καλοκαιριού με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας 2-2 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο ματς που είχε γίνει στις 11 Αυγούστου ο Αγκιμπού είχε κάνει το 1-2 για τους Πειραιώτες με γκολ στην παράταση.

Το τρομερό με τον Αφρικανό έχει να κάνει με το πότε είχε σκοράρει για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρσι είχε μία γεμάτη σεζόν με τους Πειραιώτες και η σύμπτωση είναι πως το τελευταίο του γκολ στη Super League το είχε πετύχει κόντρα στον Ιωνικό! Απέναντι δηλαδή στον αντίπαλο που σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Το τελευταίο του γκολ στο πρωτάθλημα το είχε σημειώσει στις 6 Φεβρουαρίου 2022 σε εκείνο το 0-3 του Ολυμπιακού στη Νίκαια όταν στο 24' είχε ανοίξει το σκορ.