Ολυμπιακός: Οι σημαδιακές απουσίες στο Βόλο

Ο Χουάνγκ και ο Μπιέλ που θα λείψουν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο είχαν κάνει κάτι καθοριστικό στο ματς της κανονικής διάρκειας.

Ολυμπιακός: Οι σημαδιακές απουσίες στο Βόλο

Με απουσίες θα μπει στην πρεμιέρα των play offs ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ έχοντας βρει το πρόσωπο του Σαμασέκου τη λύση στο πρόβλημα τραυματισμού του Εμβιλά, επιχειρεί να κάνει το ίδιο και για τις περιπτώσεις των τιμωρημένων Χουάνγκ και Μπιέλ.

Δοκιμές ήδη γίνονται στις προπονήσεις για να καλυφθούν τα κενά δύο βασικότατων στελεχών της ομάδας, τα οποία θα απουσιάσουν από το Πανθεσσαλικό επειδή ο Νοτιοκορεάτης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ ο Ισπανός αποβλήθηκε στην ίδια αναμέτρηση λίγο μετά το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Για το παιχνίδι με τον Βόλο αξίζει να θυμηθεί κανείς ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο άνετο 4-0 του Ολυμπιακού, το σκορ είχε ανοίξει ο Πεπ Μπιέλ με πέναλτι μόλις στο 7’ και το δεύτερο τέρμα είχε πετύχει ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ στο 22’ με το έξοχο αριστερό σουτ! Για να ακολουθήσει η διεύρυνση της νίκης, με σκόρερ τους σέντερ φορ της ομάδας Μπακαμπού και Ελ Αραμπί που τουλάχιστον αυτοί θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να μπει με το δεξί στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Και να μειώσει κι άλλο την απόσταση από Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ ή και από τους δύο, αναλόγως με το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγες ώρες αργότερα.