ΟΦΗ: Γεμάτη η «φαρέτρα» του Νταμπράουσκας ενόψει Λεβαδειακού

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τους Μάρκο Μπάκιτς, Νουά Ντίκο, Λουίς ΠερέαΓιάννη Θεοδοσουλάκη και Γκούντμουντουρ Θοράρινσον να επιστρέφουν στις προπονήσεις του ΟΦΗ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των πλέι-άουτ κόντρα στον Λεβαδειακό.

ΟΦΗ: Γεμάτη η «φαρέτρα» του Νταμπράουσκας ενόψει Λεβαδειακού

Ο ΟΦΗ με την προπόνηση της Πέμπτης (16/03) συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των πλέι-άουτ κόντρα στον Λεβαδειακό (18/03, 17:30).

Ο προπονητής των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας, είδε τους Μάρκο Μπάκιτς, Νουά Ντίκο, Λουίς Περέα, Γιάννη Θεοδοσουλάκη και Γκούντμουντουρ Θοράρινσον να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και αναμένεται να βρίσκονται στην διάθεσή του για το σαββατιάτικο αγώνα.

Αντίθετα, ο Γιόν Τοράλ συνέχισε θεραπεία, με τους Λουίζ Φελίπε, Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ απουσίασε και ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η προπόνηση του ΟΦΗ περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ η επόμενη προπόνηση των Κρητικών έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (17/3) στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή της κρητικής ομάδας για το ματς με τους Βοιωτούς.