Χωρίς τον Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Φάνης Τζανδάρης χάνει την αυριανή (23/9) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λεβαδειακό.

Χωρίς τον Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό

Χωρίς τον Φάνη Τζαλδάρη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό (23/9,19:00) για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο παίκτης των «πρασίνων» ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο του κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και σήμερα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει φλεγμονή στην άρθρωση σε σημείο όπου υπάρχει γνωστή χονδροπάθεια.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις ημέρες με αποτέλεσμα να χάσει και τον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Φάνης Τζανδάρης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο κατά την χθεσινή προπόνηση και σε κλινική εξέταση που υποβλήθηκε σήμερα διαπιστώθηκε φλεγμονή στην άρθρωση σε σημείο όπου υπάρχει γνωστή χονδροπαθεια. Θα ακολουθήσει ειδική φαρμακευτική και φυσικοθεραπευτικη αγωγή και ατομικό πρόγραμμα για 3 - 4 μέρες".

Η αποστολή

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.