Ο Ποντένσε αποκαλύπτει το μυστικό της γρήγορης προσαρμογής του

Ο Ντανιέλ Ποντένσε δήλωσε ενθουσιασμένος στον Ολυμπιακό και διψασμένος για τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Ποντένσε αποκαλύπτει το μυστικό της γρήγορης προσαρμογής του

Τη μεγάλη επιθυμία του να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA o Πορτογάλος εξτρέμ.

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το οποίο τόνισε ότι θα έχει μεγάλες διαφορές από το πρόσφατο με την Μπέτις και θέλει ειδική διαχείριση, ο Ποντένσε μίλησε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό και τις φιλοδοξίες του:

«Ήταν φυσικό να προσαρμοστώ άμεσα. Δεν ξέρω πως έχει συμβεί. Αλλά ήταν πολύ φυσικό. Με ήξερε κόσμος πριν έρθω εδώ από την Πορτογαλία. Με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που κατάφερα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα. Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας και θέλω να γίνω και πρωταθλητής Ευρώπης, σε αυτήν την περίπτωση στο Europa League».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το ευρωπαϊκό. Είναι διαφορετική η νοοτροπία και η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Όμως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ευρώπη και διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα. Όμως πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι, το ίδιο σοβαροί και το ίδιο καλά προετοιμασμένοι ώστε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις επόμενες υποχρεώσεις. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια. Ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και θα έχουμε συνεχόμενους αγώνες. Όμως, αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός πως παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό δείχνει πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως έχουμε ποιοτικούς παίκτες για να τα αντιμετωπίσουμε όλα».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ