Ολυμπιακός: Κεντρικό θέμα στην ατζέντα του Μίτσελ ο «αντι-Χουάνγκ» ενόψει Βόλου

Συγκεκριμένες οι επιλογές του Μίτσελ για τον αντικαταστάτη του Χουάνγκ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (19/3).

Ολυμπιακός: Κεντρικό θέμα στην ατζέντα του Μίτσελ ο «αντι-Χουάνγκ» ενόψει Βόλου

Ρεπό είχαν την Τρίτη (14/3) οι Πειραιώτες και από την Τετάρτη (15/3) φορτσάρουν για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ένα παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για τον Ολυμπιακό στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Κεντρικό θέμα στην ατζέντα του Μίτσελ δεν είναι άλλο από τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Χουάνγκ. Από τη στιγμή κιόλας που θα λείψει και ο Εμβιλά λόγω τραυματισμού, ο Ισπανός τεχνικός θα κοιτάξει στο ρόστερ του ποιος από τους διαθέσιμους παίκτες που έχει, θα βρεθεί στο πλευρό του Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Οι επιλογές λοιπόν είναι συγκεκριμένες:
Αρχικά η πιο προφανής και εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο λόγος φυσικά για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος συμμετέχει κανονικότατα στις αποστολές των αγώνων, μολονότι έχει ελάχιστη έως μηδαμινή παρουσία. Ο Ελβετός προπονείται κανονικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Ανδρέας Ντόι, ο οποίος πιθανότατα θα παραχωρήσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο να δούμε πάντως τον Ντόι, καθώς για να καλυφθεί το κενό του Χουάνγκ θα χρειαστεί ένας παίκτης που θα μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα και να την βγάλει μπροστά. Ο Ντόι φημίζεται περισσότερο για τις αμυντικές του αρετές σε σχέση με τον Κασάμι που μπορεί να «τσουλήσει» την μπάλα.

Ο τρίτος που έχει δοκιμαστεί σε κάποιες προπονήσεις στα χαφ ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος, ωστόσο, μοιάζει κάπως... extreme η συγκεκριμένη επιλογή.

Ο τέταρτος είναι ο Κώστας Φορτούνης! Αν θελήσει ο Μίτσελ να πάει πιο επιθετικά στο Πανθεσσαλικό, τότε μπορεί να επιστρατεύσει τον Φορτούνη ως «8άρι» και να βάλει τον Χάμες ως «10άρι» εφόσον ο Κολομβιανός είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Τον Φορτούνη στο παρελθόν τον είχε δοκιμάσει ως «8άρι» στις προπονήσεις. Και πάλι, όμως, πρόκειται για ένα σενάριο που φαντάζει... αουτσάιντερ.

Στις προπονήσεις που ακολουθούν θα λυθούν όλες οι απορίες, με τον Παϊτίμ Κασάμι να φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως η επιλογή που είναι πιο συμβατή απ’ όλες, έτσι ώστε να κρατηθούν και οι ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο.