Ολυμπιακός: Θα έχει αλλαγές η 11αδα στη Ν. Σμύρνη

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του το Σάββατο, αλλά σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που κατέβασε κόντρα στην Μπέτις.

 

Ολυμπιακός: Θα έχει αλλαγές η 11αδα στη Ν. Σμύρνη

Η μετάβαση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολη για κανέναν προπονητή. Από την άλλη όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταφέρει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση με τις επιλογές που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που περιμένουν να βρεθούν στην ενδεκάδα του δευτεριάτικου αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Όπως για παράδειγμα ο Νάτχο που έπαιξε 55 λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) στο ματς με την Μπέτις, αντικαθιστώντας τον Μπουχαλάκη.

Όπως ο Γκερέρο που είδε από τον πάγκο όλο το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους.

Όπως ο Λάζαρος που δεν ξεκίνησε στο ματς της περασμένης Πέμπτης.

Όπως ο Φετφατζίδης που πήρε φανέλα βασικού με την Μπέτις, αλλά θέλει… κι άλλο!

Ο Μαρτίνς σκοπεύει να προχωρήσει σε δύο-τρεις αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που κατέβασε κόντρα στους Ισπανούς. Η μία θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και ακούει στο όνομα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο αντί του Αχμέντ Χασάν.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει η αυριανή προπόνηση, όπου εκεί ο Πορτογάλος τεχνικός όλο και κάτι αναμένεται να δείξει αναφορικά με τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα της Ν. Σμύρνης. Το πλάνο πάντως προς το παρόν δεν έχει τον Γκιγιέρμε για ενδεκάδα. Το πλάνο είναι να του δοθεί χρόνος συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.