Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Εμβιλά και το δίλημμα του Μίτσελ

Πότε αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Γιαν Εμβιλά και το μεγάλο δίλημμα του Μίτσελ μετά τα τελευταία ματς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Εμβιλά και το δίλημμα του Μίτσελ

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιαν Εμβιλά αποκόμισε τραυματισμό με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και αυτόν με την ΑΕΚ. Παρά τη θέληση που είχε ο ίδιος να παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια κάτι τέτοιο ήταν ιατρικά αδύνατο να συμβεί.

Ο Μίτσελ για την πρεμιέρα των play offs δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Χουάνγκ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν θα έχει όμως και τον Γιαν Εμβιλά. Πολύ θα ήθελε ο Μίτσελ να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου Γάλλου, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ούτε στον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Η επιστροφή του Εμβιλά πάει για μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Τον ευνοεί το γεγονός πως το πρωτάθλημα θα διακοπεί και θα μπορέσει να αποθεραπευτεί. Στο… σημάδι έχει βάλει τον αγώνα με τον Άρη στις αρχές Απριλίου. Την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη και τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, ενώ θα παίξει και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Επομένως το ζητούμενο στον Ολυμπιακό είναι να έχουν τον Εμβιλά έτοιμο για εκείνα τα παιχνίδια και όχι να πάρουν κάποιο ρίσκο ενόψει του Βόλου.

Κατά τα άλλα ο Μίτσελ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Κώστα Φορτούνη να κάνει ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Όλο αυτό, ωστόσο του δημιουργεί και έναν «πονοκέφαλο», αφού έχει έτοιμο τον Χάμες και μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είχε παίξει αν δεν είχε πάρει κόκκινη κάρτα ο Μπιέλ. Είναι ένα μεγάλο δίλημμα για τον Ισπανό προπονητή πως θα τους χωρέσει και μία κατάσταση δύσκολη το πώς θα διαχειριστεί αυτούς τους δύο παίκτες.