Ολυμπιακός: Το συνεχίζει ο Πασχαλάκης με ΑΕΚ

Δεν έχει χάσει ποτέ ως φιλοξενούμενος της ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και το συνεχίζει με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Το συνεχίζει ο Πασχαλάκης με ΑΕΚ

Παραμονές του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαμε αναδείξει το εντυπωσιακό επίτευγμα που είχε ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης όταν αντιμετώπιζε την «Ένωση» μακριά από την Τούμπα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν είχε ηττηθεί ποτέ σε εννιά αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενος της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβάνοντας και τους τελικούς του Κυπέλλου που είχε κερδίσει με την προηγούμενη ομάδα του.

Σε κανονική διάρκεια, σε play offs, σε Κύπελλο, ο Πασχαλάκης κατάφερνε να μη χάνει στην έδρα της ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ εν προκειμένω, κάτι που σαφώς ήταν ένα στοιχείο το οποίο μεγάλωνε την ήδη σπουδαία ετοιμότητά του όσο ανήκει στον Ολυμπιακού, ενόψει της πρώτης παρουσίας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναδείχτηκε και σε αυτό το ματς (όπως είχε κάνει και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ) εκ των πρωταγωνιστών για τον Ολυμπιακό, με πολύ καθοριστικές αποκρούσεις στο κοντινό σουτ του Αραούχο και στις δύο κεφαλιές του Πινέδα. Τόσο την πρώτη με εκτίναξη στη γωνία, όσο και στο δεύτερο μέρος όταν εξουδετέρωσε την πολύ δυνατή εκτέλεση με το κεφάλι από τον Μεξικανό σε καίριο σημείο του ντέρμπι.

Έχει κάνει στο παρελθόν και θα κάνει και στο μέλλον καλύτερα ματς από το συγκεκριμένο ο Πασχαλάκης, αλλά όπως και ο ίδιος είπε είναι από τις στιγμές και τις επιτυχίες που μένουν αξέχαστες. Με πραγματικά πολύ εντυπωσιακό αυτό το σερί που έχει δημιουργήσει με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει με τον Ολυμπιακό όταν μπαίνει στην έδρα της ΑΕΚ. Ακόμη και σε αυτή που μέχρι το βράδυ της Κυριακής (12/3) ήταν απόρθητη.