Ολυμπιακός: Ευνοϊκό το ξεκίνημα των πλέι οφ, αλλά... προσοχή!

Σίγουρα το ξεκίνημα των πλέι οφ είναι κατά κάποιο τρόπο ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που προέχει είναι η σωστή διαχείριση της ιστορικής νίκης στη Ν. Φιλαδέλφεια, γιατί τόσο ο Βόλος, όσο και ο Άρης «διψούν» για βαθμούς.

Ολυμπιακός: Ευνοϊκό το ξεκίνημα των πλέι οφ, αλλά... προσοχή!

Ο Μίτσελ πάντοτε έχει τον τρόπο του για να κρατάει τις ισορροπίες, είτε στις βαριές ήττες όπως συνέβη μετά το 0-3 του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, είτε και τώρα μετά το θριαμβευτικό 3-1 μέσα στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η αλήθεια είναι πως δεν του κακόπεσε του Ισπανού τεχνικού η κλήρωση των πλέι οφ και το ξεκίνημα με Βόλο εκτός και Άρη εντός, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό που προέχει τώρα είναι η σωστή διαχείριση και «ανάγνωση» του διπλού που πήρε ο Ολυμπιακός επί της ΑΕΚ.

Ξέρει ότι τίποτα δεν πρόκειται να χαριστεί στους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός θα πάει στον Βόλο δίχως τους Χουάνγκ, Εμβιλά και Μπιέλ. Κι αν το κενό του Μπιέλ θα καλυφθεί π.χ. με τον Μασούρα ή τον Χάμες (εφόσον είναι στο 100% ο Κολομβιανός και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να περάσει ο Φορτούνης στα πλάγια), το θέμα ειναι ότι θα πρέπει να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις στα χαφ.

Ο Σαμασέκου τα πήγε μια χαρά στο δεύτερο ημίχρονο της Ν. Φιλαδέλφειας. Ενόψει Βόλου ίσως επιστρατευτεί ο Παϊτίμ Κασάμι για να καλύψει το κενό του Χουάνγκ.

Η ουσία είναι ότι για τον Μίτσελ κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» και όπως πολύ εύστοχα είχε πει τις προηγούμενες μέρες, θεωρητικά τα πλέι οφ για τον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό...

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι ο Βόλος θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά, γιατί πολύ απλά έχει υψηλότατο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς κυνηγάει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον, κάθε ματς και για τον Βόλο θα είναι «τελικός» σε αυτό το τρόπον τινά «μπρα ντε φερ» που θα κάνει με τον Άρη για την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ναι μεν λοιπόν το ξεκίνημα του προγράμματος θεωρείται ευνοϊκό, αλλά θέλει προσοχή, γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολα τα ματς ούτε με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ούτε με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.