Δασκαλάκης για Πασχαλάκη: «Ας κάνει 60 σκουλαρίκια, είμαι 100 μηδέν μαζί του»

Ο Σήφης Δασκαλάκης μίλησε για τον κίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Δασκαλάκης για Πασχαλάκη: «Ας κάνει 60 σκουλαρίκια, είμαι 100 μηδέν μαζί του»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας Σήφης Δασκαλάκης, μιλώντας για την εμφάνιση του Πασχαλάκη με το 7 στο κεφάλι του, την μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό αλλά και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, που όπως είπε επανειλημμένα τον έχει κουράσει.

Για τον Πασχαλάκη είπε:

«Η τρέλα του Πασχαλάκη φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ήταν βασικός στον ΠΑΟΚ είναι τώρα βασικός στον Ολυμπιακό. Και εγώ έχω τρέλα, αλλά αυτός σίγουρα έχει παραπάνω.

Δεν περνάει απαρατήρητος λόγω των εμφανίσεών του. Το είχα πει ότι είναι επαγγελματίας. Όταν πας σε ένα μεγάλο σύλλογο, δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι αυτό αλλάζει. Δεν είναι κακό να υποστηρίζεις την ομάδα που είσαι, αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Ο Πασχαλάκης είναι άλλωστε, ούτως ή άλλος τρελός.

Με είχε προβληματίσει με εκείνα τα μπλε πλεξουδάκια που είχε κατέβει στην αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ. Αλλά μάλλον έτσι ντοπάρεται, οπότε ας κάνει ότι θέλει. Αν κάνει την δουλειά του δεν με πειράζει. Ας κάνει 60 σκουλαρίκια και ας ντυθεί και σπάιντερμαν δεν με πειράζει. Εγώ δεν μπορώ να του πάω κόντρα, είμαι 100 μηδέν μαζί του. Σίγουρα παίζει με την φωτιά στα κρίσιμα παιχνίδια, αλλά εφόσον είναι καλός και κάνει σωστά την δουλειά του, εμένα δεν με ενοχλεί»

Τέλος, μίλησε και για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Θα γίνει σκοτωμός. Σου είχα πει τον ΠΑΟΚ δεν τον βλέπω καλά...πάσες πάσες πάσες , με κουράζει, Δεν παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο. Μόνο με σένα και με εμένα δεν έχει κάνει πάσες. Παίξε μπάλα, έχεις αποδείξει ότι μπορείς. Όλοι βάλανε 4 και 5 στον Βόλο. Αν έτρωγε ένα γκολ θα γινόταν 1-1 και μετά θα έλεγαν ότι ήταν άτυχος.

Γενικότερα, υπάρχουν πράγματα για τα οποία βγάζω το καπέλο στον Λουτσέσκου, όπως για παράδειγμα ότι έβγαλε τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια. Αλλά αυτό το πράγμα με τις πάσες πρέπει να σταματήσει. Μέχρι και στην Ευρώπη κουράστηκαν να το κάνουν».