Άπιαστοι οι Νέοι του Ολυμπιακού 2-1 και τον Πανιώνιο

Με νίκη συνέχισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού που πήραν το διπλό στο γήπεδο της Γλυφάδας κόντρα στον Πανιώνιο με 2-1.

Άπιαστοι οι Νέοι του Ολυμπιακού 2-1 και τον Πανιώνιο

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν του Πανιωνίου εκτός έδρας με 2-1 για την 4η αγωνιστική και συνέχισαν την νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα της Super League Κ19. Με τους Νεοσμυρνιώτες να μην είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και σε συνδυασμό με τα αμυντικά τους λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους Πειραιώτες να φύγουν με το «τρίποντο».

Η αρχή της αναμέτρησης βρήκε τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Δαυίδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Καραργύρη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με γυριστό πλασέ του Ράμα έπειτα από κεφαλιά πάσα του Μπουλάρι πήραν το προβάδισμα. Η απάντηση από πλευράς «κυανέρυθρων» ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τέρμα του Τριάντη.

Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Φέκκα να αξιοποιεί την όμορφη πάσα του Μαρίνου.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά οι ενέργειες του δεν βρήκαν στόχο γνωρίζοντας έτσι την τρίτη συνεχή ήττα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Αγγέλης (80′ Γρίβας), Μίκο, Φίλων (70′ Ρέτσος), Τσερεγκόφ, Ζώτος, Δαυίδης, Οικονόμου (55′ Παρ. Νομικός), Ντούλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Μαρτίνης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης, Τσερκώνης (70′ Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Φέκκας, Κατσούκης (58′ Γεωργαντής), Μαρίνος, Μπουλάρι (80′ Βοΐλης).