Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση από την Αθήνα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε μετά το ματς με τον Βόλο πως η ομάδα του δέχεται επίθεση από την Αθήνα!

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση από την Αθήνα»

Επίθεση από την Αθήνα δέχεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο μέρος στα πρώτα 15 λεπτά χάσαμε τη ένταση που είχαμε ως ομάδα στο επιθετικό τρίτο. Με τις αλλαγές που κάναμε ωστόσο πήραμε πάλι τον έλεγχο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και για την κατάσταση στην κορυφή μετά το τέλος των πλέι οφ:

«Πρέπει να έχουμε φουλ μυαλό να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι δίνοντας το 100%, μετά από μια περίοδο με θετικά αποτελέσματα και καλό κλίμα. Είχαμε ματς με ομάδες που προπορεύονταν και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Βελτιώνεται η χημεία και είναι σημαντικό για εμάς».

Για το αν το ρόστερ έδωσε απαντήσεις:

«Αυτή είναι η δυναμική της ομάδας, κάθε σεζόν συμβαίνει κάτι, αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη κάθε προπονητή ότι πρέπει να είναι έτοιμοι κάθε στιγμή. Κάποιοι παίζουν κάποιοι πρέπει να έρθουν από τον πάγκο να έρθουν και να παίξουν. Στην αρχή ο Ράφα και ο Νασμπεργκ ήθελαν χρόνο, δεν είναι εύκολο να μπεις στην ομάδα μας. Βλέπετε τον Ράφα πόσο έχει προσαρμοστεί και βοηθά. Είναι έξυπνος. Για τον Ινγκασον, είναι δύσκολο να τον βγάλεις από την ενδεκάδα γιατί είναι ηγέτης και ο Κάργας πρέπει να περιμένει, να προετοιμάζεται σωστά όταν δοθεί η ευκαιρία, δείχνει τον επαγγελματισμό του. Ο Ομάρ ήρθε από τραυματισμό σχεδόν δύο μήνες και σήμερα ήταν καλύτερος, ενώ και ο Τάισον ήταν πιο φρέσκος. Είναι παίκτες με ποιότητα».

Για τους χαμένους βαθμούς με Γιάννινα και Αστέρα:

«Ευχαριστώ... αν το πω εγώ είμαι τρελός, χαίρομαι που το λέτε εσείς. Δεν μιλάμε για τους βαθμούς που μας έκλεψαν, μιλάμε για το ότι πρέπει να προσπερνάμε τα λάθη των διαιτητών. Αλλά αυτή η ιστορία 2017-2018, 2018-19 αυτή είναι ίδια ιστορία, ο ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση από την Αθήνα».

Δείτε την ερώτηση και την απάντηση από το 12.30 και μετά

Για το αν θα είναι λύση οι ξένοι διαιτητές:

«Δεν θέλω να μπω σε αυτό, είναι θέμα Ομοσπονδίας, αλλά αυτό που θέλω να πω ότι με ξένους διαιτητές υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από ορισμένες ομάδες. Εμείς πάντως μπαίνουμε με καλή διάθεση σε κάθε ματς, μέχρι να γίνει το λάθος για να διαμαρτυρηθούμε».