Παναιτωλικός - Λαμία 1-1: Ο επιμένων... παίρνει ισοπαλία (highlights)

Η Λαμία κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό με 1-1, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς στο ξεκίνημα του β' μέρους.

Παναιτωλικός - Λαμία 1-1: Ο επιμένων... παίρνει ισοπαλία (highlights)

Η Λαμία πήρε... σχεδόν αυτό που ήθελε -και σίγουρα αυτό που άξιζε- το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο Αγρίνιο, υποχρεώνοντας τον γηπεδούχο Παναιτωλικό σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Οι Φθιωτοί ήθελαν ιδανικά το τρίποντο για να μπουν με τον καλύτερο τρόπο στα επερχόμενα πλέι άουτ, ωστόσο όταν το ματς... στράβωσε για αυτούς με το παιδαριώδες λάθος του Γκαραβέλη (έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας... πάσα στον Καρέλη) δεν πτοήθηκαν, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν ένα 20λεπτο αργότερα.

Αυτό έγινε χάρη στον σπεσιαλίστα των στημένων Ντε Βινσέντι, ο οποίος με μια εκτέλεση-ποίημα έφερε το ματς στα ίσα. Από εκεί και πέρα φοβόταν... ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Γκορτσίλα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-1

Σκόρερ: 51' Καρέλης - 71' Ντε Βινσέντι

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 70’ Μλάντεν, 79’ Κολοβός

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ – Αποστολάκης Μαλής Λάρσον Χουχούμης – Μλάντεν Ντίας (81’ Μπουζούκης) – Ντουάρτε (80’ Μόρσεϊ) Σενγκέλια (86’ Πέδρο) Χουάνπι (61’ Κολοβός) – Καρέλης

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης – Σιμόν Παπαδόπουλος Τζανετόπουλος Αμπαντά – Στάνκο (66’ Μπεχαράνο) Νούνιες (86’ λ. τρ. Μανούσος) – Ασκόφσκι (86’ Καραμάνος) Μαρτίνεθ (66’ Ντε Βινσέντι) Τσιλούλης (86’ Μεντίνα) – Βέργος