Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο δρόμος για τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Μίτσελ έχει εστιάσει σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού της ΑΕΚ προκειμένου να μπορέσει ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από το γήπεδο της.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο δρόμος για τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από τον Ολυμπιακό λείπει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να μπορέσει να αλλάξει τη μοίρα του σε μία σεζόν που δεν του έχει πάει τίποτα καλά. Μετά τη διακοπή του Μουντιάλ έχει πάρει σερί νίκες, έχει σκοράρει και έχει μαζέψει βαθμούς που δεν μπορούσε να μαζέψει μέχρι τότε.

Για να κάνει το άλμα, όμως, θέλει μία μεγάλη νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες όχι μόνο στο εσωτερικό του, αλλά και στους αντιπάλους του. Αυτή θα την ψάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Κυριακής. Ίσως να είναι και η τελευταία του ευκαιρία για να πετύχει μία νίκη κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές και η οποία θα έχει αντίκρισμα.

Εάν δεν τα καταφέρει με την ΑΕΚ τότε στα πλέι οφ απλά θα πρέπει να ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο δρόμος, όμως, για να φύγει από το νεόκτιστο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» με τους τρεις βαθμούς δεν είναι απλός και έχει αρκετά εμπόδια.

Απέναντι του ο Ολυμπιακός θα βρει έναν αντίπαλο καλά δουλεμένο που ήδη τον έχει νικήσει μία φορά με 3-0 και οι «ερυθρόλευκοι» σε δύο ματς δεν έχουν καταφέρει πετύχουν ένα τέρμα εναντίον του. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται η ΑΕΚ και στα οποία έχει εστιάσει ο Μίτσελ για να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Πρώτα απ' όλα οι «κιτρινόμαυροι» πιέζουν με man to man σε όλο το γήπεδο. Και σε αυτό δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής. Το κάνει με συνέπεια όλη τη σεζόν και αυτό έχει επισημάνει και ο Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του. Ακόμη είναι μία ομάδα που στηρίζει πολλά στους μπακ της και στα overlap που κάνουν. Γι' αυτό και ο 59χρονος Ισπανός θέλει να φρενάρει τη δράση τους για να μην του δημιουργήσουν προβλήματα και του βγάζουν επιπλέον παίκτες στην επίθεση.

Ο Μίτσελ θεωρεί πως ο πιο επικίνδυνος παίκτης με τη μπάλα στα πόδια είναι ο Άμραμπατ. Έχει διακρίνει πως μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Λιβάι. Για τον τελευταίο, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ θα πρέπει να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια για να φτάσουν στη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί έχει εστιάσει σε μεγάλο βαθμό ο 59χρονος τεχνικός και έχει δουλέψει πολύ στο τακτικό κομμάτι.