Προπονήθηκε στο... φουλ ο Γκάρι

Ο Γκάρι Ροντρίγκες φώναξε «παρών» χθες. Μετά από 20 μέρες προπονήθηκε στο... φουλ, καθώς έβγαλε όλο το πρόγραμμα και έστειλε μήνυμα στον Μίτσελ ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το κυριακάτικο ματς.

Προπονήθηκε στο... φουλ ο Γκάρι

Αν ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού, να είστε σίγουροι ότι ο Ισπανός τεχνικός θα τον έβαζε βασικό με την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Μίτσελ τώρα είναι υποχρεωμένος να τον τσεκάρει και στις δύο προπονήσεις που απομένουν, προτού πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή όχι.

Αν καταφέρει ο Γκάρι να προπονηθεί σήμερα και αύριο δίχως να παραπονεθεί έστω και για το παραμικρό «τσίμπημα», τότε αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές του να κάτσει έστω στον πάγκο. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος του Αφρικανού όταν ξεκίνησε δειλά δειλά να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Την Τετάρτη δεν συμμετείχε στο δίτερμα, αλλά έκανε μεγάλο μέρος της προπόνησης και έδειχνε να είναι πολύ καλά.

Χθες συμμετείχε και στο δίτερμα και ουσιαστικά άφησε πολλές υποσχέσεις για παρουσία του την Κυριακή στην αποστολή. Ας περιμένουμε όμως και την αυριανή προπόνηση, που θα είναι και η καθοριστική για τις αποφάσεις του Μίτσελ...

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Έντυπη Έκδοση του «ΦΩΤΟΣ».