Χωρίς τρεις ο Ατρόμητος με ΑΕΛ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανούσος, Κιβρακίδης και Ενσικουλού, ο οποίος οδεύει για αρθροσκόπηση λόγω προβλήματος στον έσω μηνίσκο...

Χωρίς τρεις ο Ατρόμητος με ΑΕΛ

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το αυριανό (22/9) παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανούσος και Κιβρακίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Ενσικουλού, που ένιωθε ενοχλήσεις από χτύπημα που αποκόμισε από τον αγώνα με τη Λαμία με τη μαγνητική να δείχνει πρόβλημα στον έσω μηνίσκο. Το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει αποφασίσει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση τη Δευτέρα (24/9) με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις τρεις βδομάδες.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (22/9) στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης Γιώργο Πήδουλα.