Πανιώνιος: Παίζουν οι δανεικοί κατά του Ολυμπιακού

Ο Ζοσέ Ανιγκό αναμένεται να έχει στη διάθεση του και τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί από την ομάδα του Πειραιά.

Πανιώνιος: Παίζουν οι δανεικοί κατά του Ολυμπιακού

Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League ο Πανιώνιος έχει καταφέρει να πάρει μόλις έναν βαθμό, αυτόν στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι» είχαν βαρύ πρόγραμμα σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό έχουν ήδη παίξει με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Εκείνο που έχει προβληματίσει περισσότερο είναι η εικόνα της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια. Στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουν ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα είναι δύσκολο, όμως, θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Ο Ζοσέ Ανιγκό σύμφωνα με όσα προκύπτουν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόσο τον Γιαγιά Μπανανά όσο και τον Γιώργο Μανθάτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από τους Πειραιώτες. Πληροφορίες από τη Νέα Σμύρνη αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τη συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα ο Ανιγκό δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κότσιτς, ο οποίος αν και έχει μπει στις προπονήσεις είναι ανέτοιμος. Για τον Γάλλο τεχνικό είναι σημαντικό στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να δείξει η ομάδα του σημάδια βελτίωσης.