Ολυμπιακός: Η εξτρά σκέψη του Μίτσελ για ΑΕΚ

Στο μυαλό του Μίτσελ για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (12/3) είναι και κάτι ιδιαίτερο που πιθανότατα θα παίξει ρόλο στις τελικές επιλογές του.

Ολυμπιακός: Η εξτρά σκέψη του Μίτσελ για ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (12/3) στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Super League και ο Μίτσελ καταστρώνει το πλάνο του με βάση τους διαθέσιμους παίκτες και το γνωστό «μότο» πως σημασία έχει όχι μόνο η ενδεκάδα, αλλά και οι δεκαέξι παίκτες που θα αγωνιστούν. Και θέλει όσοι θα είναι έτοιμοι για να παίξουν να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να βοηθήσουν.

Από τη στιγμή που δύο βασικοί παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία σε ντέρμπι θα απουσιάσουν, ο Παπασταθόπουλος και ο Εμβιλά, ο Ισπανός προπονητής είναι δεδομένο ότι έχει στο μυαλό του και τον συγκεκριμένο παράγοντα για τις επιλογές του. Σίγουρα θα καταλήξει στους πιο έτοιμους, αλλά είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί και το στοιχείο των «εικόνων» σε ελληνικά ντέρμπι κάποιων παικτών του.

Ο Πασχαλάκης και ο Φορτούνης που θα είναι βασικοί έχουν τέτοιες. Ο Μπα έχει παίξει επίσης αρκετά ντέρμπι στη θητεία του στον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, όπως ο Ρέαμπτσιουκ και ο Μασούρας με πολύ μεγάλη τέτοιου είδους αγώνων εμπειρία. Από αυτούς, όπως και από τους γενικώς «μπαρουτοκαπνισμένους» Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί περιμένει πολλά ο Μίτσελ στο ντέρμπι. Αλλά πιθανώς και από άλλους παίκτες με γνώση τέτοιων αγώνων και συνθηκών, όπως ο Ανδρούτσος και ο Βρουσάι. Είναι ένα στοιχείο που μπορεί να έχει σημασία όταν ο Μίτσελ θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του για ενδεκάδα και εικοσάδα.