Ολυμπιακός: «Kίτρινος πυρετός» (λόγω καρτών) στον Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός πάει την Κυριακή (12/3) στη Ν. Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και υπάρχει κίνδυνος για τέσσερις παίκτες του να χάσουν την πρεμιέρα των πλέι οφ εφόσον «κιτρινιστούν» στο ματς με την «Ένωση». 

Ολυμπιακός: «Kίτρινος πυρετός» (λόγω καρτών) στον Ρέντη!

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα πει κάποιος, αλλά δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει μόνο να πάρει αποτέλεσμα στη Ν. Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ (12/3), αλλά και να μην έχει άλλες απώλειες σε επίπεδο προσώπων ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Εννοείται ότι το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσει την Κυριακή (12/3) την ΑΕΚ και να μπει με άλλον αέρα στα πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που ο Μίτσελ έχει κατά νου και αφορούν τον «κίτρινο πυρετό» που επικρατεί (λόγω καρτών φυσικά) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες έχουν τέσσερις παίκτες στο όριο καρτών. Συγκεκριμένα, από τρεις έχουν οι Μπακαμπού, Χουάνγκ, Μασούρας και Βρουσάι. Βέβαια, πολλοί παίκτες είναι στο όριο και από πλευράς ΑΕΚ, αλλά τον Μίτσελ δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει η «Ένωση», αλλά αν θα έχει απώλειες η δική του ομάδα ενόψει των πλέι οφ.

Αν λοιπόν «κιτρινιστούν» στο ντέρμπι της Ν. Φιλαδέλφειας οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, τότε αυτομάτως θα χάσουν την πρεμιέρα των πλέι οφ, που μπορεί να βγει ακόμη ένα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα (13/3).