Ολυμπιακός: Ο Σαμασέκου και η προσωπική ρεβάνς στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η άτυχη στιγμή στο 0-3 της Ν. Φιλαδέλφειας και το στοίχημα που βάζει ο Ντιαντιέ Σαμασέκου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Ο Σαμασέκου και η προσωπική ρεβάνς στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ο Μίτσελ αρχίζει να δείχνει ένα μέρος των σκέψεών του μέσω των δοκιμών που κάνει στον Ρέντη τις τελευταίες μέρες με... θέα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια την Κυριακή (12/3, 19.00).

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Γιαν Εμβιλά δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού του, όλο το βάρος έπεσε πάνω στον Ντιαντιέ Σαμασέκου, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Την Τετάρτη (8/3) προπονήθηκε κανονικά όπως αναμενόταν και πλέον ο Μίτσελ ελπίζει να μην παραπονεθεί για ενοχλήσεις έως και τον αγώνα της Κυριακής (12/3), έτσι ώστε να τον έχει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να πάρει φανέλα βασικού.

Για τον Σαμασέκου θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας αυτός που έρχεται με τον «Δικέφαλο».

Μη νομίζετε ότι έχει ξεχάσει το αυτογκόλ που έβαλε στο 0-3 του Κυπέλλου και το οποίο ουσιαστικά έκοψε τα πόδια στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι προσπαθούσαν - ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 μέχρι και πριν το αυτογκόλ - να χτίσουν κάποιες επιθετικές προσπάθειες δειλά-δειλά για να βάλουν δύσκολα στην ΑΕΚ.

Εκείνο το αυτογκόλ λοιπόν αποτέλεσε την αφορμή και για τον Μίτσελ να τον βγάλει στο ημίχρονο, γιατί πολύ απλά φαινόταν ότι ο Αφρικανός είχε επηρεαστεί και ψυχολογικά.

Τώρα, αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα έως την Κυριακή (12/3), ο Σαμασέκου θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία τρόπον τινά προσωπική ρεβάνς. Το αν θα καταφέρει ή όχι, θα φανεί στο χορτάρι.

Το βασικό ζητούμενο για τον Μίτσελ στην παρούσα φάση δεν είναι άλλο από το να συνεχίσει να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, έτσι ώστε να τον εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα της Ν. Φιλαδέλφειας.